top of page

MiTS'16

Els deixem alguns moments compartits al Centre Cívic Barceloneta. Moltes gràcies a tots els que van fer possible aquesta quarta edició de el festival MITS.

MiTS_-_Festival_de_Videodanza._Moviment_

TALLER PARTICIPATIU | QUIMBEL-DO + RITME EN EL TEMPS I MOU-TE BABEL

Bella experiència vivim des de les 19:30 h. de la mà d'QUIMBEL-DO. Un taller intergeneracional al costat de RITME EN EL TEMPS I MOU-TE BABEL al Casal de Joves Palau Alòs. A les 20:00 h. sortim a l'exterior de l'Casal de Barri Pou de la Figuera i vam improvisar tots plegats, inclosa la gent de barri que es va sumar de forma espontània.

 

Agrair a Isabel Ollé i Quim Cabanillas que van despertar els nostres cossos. A tots els participants que es van sumar a aquesta peculiar proposta. A la gent de l'Pou de la Figuera i de Palau Alos, especialment a Inés i Charli que van fer possible aquest moment de dansa per a tothom.

PERFORMANCE MULTIDISCIPLINAR | POLHED

Polhed va ser un performance de dansa integrada + vídeo que reflexiona sobre "la mirada d'l'altre" i «la discapacitat». 'De quina manera afecta una mirada que prejutja? Com alliberar-nos de les limitacions imposades per la mirada de la societat? Nosaltres, ho veiem molt clar. ¿Ballant! 'Ens semblava important des del festival mits visibilitzar i donar eines a nous coreògrafs.

 

En aquesta oportunitat Miriam Aguilera deixa per un moment el seu paper de ballarina per crear i coreografiar una obra pròpia i molt personal.

En aquesta edició tant el premi de jurat com el premi de el públic han estat per a peces que van venir de fora d'Espanya. I hem tingut la grata sorpresa que el director de la peça guanyadora i el seu ballarí han pogut acostar-se fins a Barcelona per rebre el premi des del Regne Unit. Ha estat un moment molt emotiu i des de l'organització de l'MITS estem molt agraïts per l'esforç.

bottom of page