top of page

Edicions anteriors

El Festival MiTS neix al 2013 arran de rebre la invitació del Centre Cívic Barceloneta a presentar les produccions realitzades en el marc del projecte LAVDA (Laboratori de Videodansa).

LAVDA va ser un projecte ideat per l'Associació Cultural Finmatun i La Caldera, on per primera vegada es van dur a terme laboratoris de videodansa en els centres penitenciaris de Wad-Ras i Can Brians. Les produccions artístiques creades en aquests laboratoris van ser exhibides a La Caldera, en el Caixa Fòrum i en els mateixos centres penitenciaris.

MiTS_-_Festival_de_Videodanza._Moviment_
ELLA MiTS.jpg

L'Associació Cultural Finmatun va trobar en aquest nou llenguatge la possibilitat d'indagar artísticament en les problemàtiques i necessitats de les persones preses. Va descobrir el seu doble potencial, d'una banda, poder treballar les angoixes a través del cos, del moviment, i d'altra banda poder mostrar-lo a un públic ampli gràcies a la seva plataforma audiovisual.

 

A partir d'aquesta primera invitació va sorgir la idea de generar un espai d'exhibició d'obres de videodansa vinculades a temàtiques socials.

ELLA patinete.jpg
bottom of page