top of page
MiTS_-_Festival_de_Videodanza._Moviment_

IN / ES / CA

MiTS Festival de Videodansa

MiTS (Moviment i Transformació Social) és un Festival de Videodansa Social que explora l’espai d’interrelació entre la dansa i el vídeo com a eina de potents discussions i visibilitat de tota mena de diversitats: identitats diverses, cossos diversos i territoris a descobrir.

MiTS es proposa com un espai d’exhibició, de creació i de debat, que, sense deixar de banda un gaudi estètic-artístic mitjançant el cinema i la dansa, ens convida a interrogar-nos com a societat de manera activa i participativa.

Som un col·lectiu de creadors de l'àmbit de les arts visuals, de la música i de la producció artística que, des del 2006, treballa d'una manera estable desenvolupant accions de creació, dinamització social i producció artística amb persones privades de llibertat i en contextos socialment desfavorables. Després de realitzar diversos Laboratoris de Vídeo Dansa (LAVDA) en centres Penitenciaris de Catalunya, vam decidir crear conjuntament amb el Centre Cívic Barceloneta el festival MITS (Moviment i Transformació Social) per difondre i promoure els projectes de dansa / vídeo amb temàtiques socials.

Mits_13.jpg

MiTS és un projecte en constant transformació, que neix des de l'Associació Cultural Finmatun però on s'interrelacionen un heterogeni grup de persones.

Mits_3.jpg
EL telescopio.jpg
bottom of page